Разглеждате: » Начало » Цени » Цени за изработка на сайт по HTML или анимиран темплейт

Цени за изработка на сайт по HTML или анимиран темплейт

Цена за изработка на HTML сайт

Категория HTML темплейт и HTML анимиран темплейт са така наречените класически темплейти за изработка на уеб сайтове. Тези две категории с темплейти освен че са перфектни и уникални като дизайн, са и с много добра индексация от търсачките, което ги прави желани и масово купувани.

Цената за изработката на сайт с HTML темплейт или HTML анимиран темплейт е относително ниска цена, като към самия темплейт може да се вгради админ система с помощта на която ще имате възможност да редактирате сами съдържанието на своя сайт при нужда, без да имате технически знания за HTML код.

Админ системата е е софтуер, който се инсталира на вашия сървър и чрез който вие ще редактирате съдържанието на своя уеб сайт. За целта в самия темплейт за изработка на сайт се вграждат кодове от самата админ система, така че да се осъществява комуникация между нея и темплейта, използван за дизайн и визия на сайта. Безспорно работата с админ панел, вместо писане на код с необходимите познания, е много съвременно решение и в днешния век почти всички сайтове използват CMS система.


Изработка на сайт по HTML темплейт

цена - 70 лева, при спазване броя на страниците в темплейта (около 5-7 броя). При нужда от допълнителни страници, всяка една се тарифира с цена 15 лв. Цената е валидна при спазване на конструкцията на страниците (съдържанието им).
В случай на нужда от промяна на конструкцията на дадена страница е нужно предварително да се договори цената би ли покрила вашите желания за модификация.

Вграждане на админ система за редакция

цена - 90 лева. Услугата включва инсталация на CMS система и настройка на база данни (тук се прехвърля съдържанието на сайта ви). За всяка инсталирана система предлагаме безплатно вграждане на кодовете от нея в темплейта.
Като завършен продукт вие ще получите достъп до админ системата, настроена и готова за работа.
Цената е валидна само за изграждане на админ система.


При поръчка на изработка на сайт по HTML темплейт и вграждане на админ система - цена 150 лева! Отстъпка 10 лева.