Разглеждате: » Начало » Цени » Цени за изработка на сайт по Joomla темплейт

Цени за изработка на сайт по Joomla темплейт

Цена за изработка на Joomla сайт

Категория Joomla темплейт са темплейти, които изискват инсталация на динамична CMS система наречена Joomla. Joomla система е една от масово използваните CMS система за изработка на уеб сайтове. Чрез Joomla платформа администраторите лесно и бързо могат да публикуват, редактират и изтриват съдържание от своя сайт с помощта на лесна административна система.

Днес Joomla системата е утвърдена като една от най-добрите системи за управление на съдържанието. Joomla се използва по цял свят за изработване на сайтове. Joomla ще ви послужи както за изграждане малък и семпъл уеб сайт, така и за голям имиджов или фирмен сайт, та дори и за изграждане на интернет портали.

Категорията с Joomla темплейти и Joomla флаш шаблони ви предоставя възможност за избор на изключително добър дизайн, съчетан със скриптови ефекти на професионално ниво. С такъв Joomla темплейт Вашият сайт ще привлече нови посетители и ще ги кара да се завърнат отново, защото съвремието налага красиво и удобно показване на информация в интернет.


Изработка на сайт по Joomla темплейт с инсталиране на CMS система Joomla

цена - 240 лева, при спазване броя на страниците в темплейта (около 5-7 броя). При нужда от допълнителни страници, всяка една се тарифира с цена 15 лв. Цената е валидна при спазване на конструкцията на страниците (съдържанието им).
В случай на нужда от промяна на конструкцията на дадена страница е нужно предварително да се договори цената би ли покрила вашите желания за модификация. Услугата включва инсталация на CMS система Joomla и настройка на база данни. Като завършен продукт вие ще получите достъп до админ системата, настроена и готова за работа.