Разглеждате: » Начало » Цени » Цени за изработка на сайт по Wordpress тема

Цени за изработка на сайт по Wordpress тема

Цена за изработка на Wordpress сайт

Категория Wordpress темплейт са темплейти, които изискват инсталация на динамична CMS система наречена Wordpress. Wordpress е цяло произведение на изкуството в областта на блог системите. Лесен за инсталация и използване, той може освен за блогове да се използва и за големи и сериозни сайтове. Освен че е много стилен и спазва стриктно уеб стандартите, Wordpress е и преведен на български. Най-голямото предимство на Wordpress е огромното разнообразие от теми (дизайни) и плъгини (разширения), които можете да използвате съвсем безплатно.

Все повече хора искат фирмените или личните им сайтове да бъдат изградени така, че да могат сами да добавят или да променят съдържанието, без да им се налага да имат скъпоструващи програми, специални познания или персонал, който да се занимава с това. В такива случаи решението е сайт, изграден чрез система за управление на съдържанието. CMS Wordpress система има лесна административна част, която да не затруднява своите потребители. Вътрешната част на WordPress е приятна и лесна за използване. Wordpress има различни сфери на приложение — от лични блогове до сложни новинарски ресурси и дори интернет-магазини. Вградената система от „теми“ и „плъгини“, и доста сполучливата архитектура, позволяват конструирането на най-различни проекти. В момента WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържанието.

Wordpress е една от най-добре оптимизираните системи за търсачките. Това е една от основните причини за популярността на системата. Wordpress има много приятелски и интуитивен интерфейс, благодарение на който публикуването на материали и изграждането на менюта става бързо и приятно. Едно от съществените предимства на WordPress е леката му поддръжка от хора, които нямат никакви познания за създаване на уеб сайтове. Като друго негово предимство е невероятната му блог система, както и перфектната СЕО оптимизация.


Изработка на сайт по Wordpress тема с инсталиране на CMS система Wordpress

цена - 170 лева, при спазване броя на страниците в темплейта (около 5-7 броя). При нужда от допълнителни страници, всяка една се тарифира с цена 15 лв. Цената е валидна при спазване на конструкцията на страниците (съдържанието им).
В случай на нужда от промяна на конструкцията на дадена страница е нужно предварително да се договори цената би ли покрила вашите желания за модификация. Услугата включва инсталация на CMS система Wordpress и настройка на база данни. Като завършен продукт вие ще получите достъп до админ системата, настроена и готова за работа.