Разглеждате: » Начало » Услуги » Модификация на темплейти

Модифициране и промяна на темплейти за сайтове

Модифициране на темплейти

Изложените темплейти и шаблони в нашата професионална галерия са изработени за даден тип платформа при изграждане на уеб сайт - примерно темплейти за изработка на Joomla сайт, темплейти за изработка на статичен сайт и т.н. Понякога замисълът на един сайт изисква използването на специфична платформа, което пък от своя страна налага да се промени /модифицира/ дизайна на сайта.

Ние сме специализирани, както в изработката на сайтове, така и в тяхната промяна и реконструкция на фунционалността, респективно и модифициране на темплейта за уеб дизайн.

Ако при разглеждането на темплейтите за изработване на сайтове ви хареса модел предназначен за друга платформа, различна от вашата, може да отправите запитване за модифициране на файловете в пакета, така че уеб шаблона да стане използваем за вашата платформа за направа на сайт. Цената за модификация не може да е твърда, тъй като различните темплейти за създаване на сайт имат нужда от различно време в часове, за да бъде извършена тази услуга. Ето защо е нужно да отправите запитване за модификация на темплейт.

Нашите цени за модифициране на темплейт от един тип в друг започват от 50 лева !

Освен модифициране на темплейт от един тип в друг, предлагаме и възможността за конструктивна промяна на темплейт от нашата галерия. Конструктивната модификация е промяна на броя на бутони, страници или изображения в самия темплейт. Възможно е да се модифицират и менюта, цветове и шрифтове. Така един темплейт за изработване на сайт се превръща в уникално творение, което е съобразено единствено с нуждите и желанията на собственика.

И при този вид услуга също е нужно да отправите запитване през страница Контакт, като се постараете да отбележите нужните действия от наша страна или пък да ни изпратите графично желаната от вас визия.