Разглеждате: » Начало » Галерия темплейти » темплейт N:1300111950

Wordpress темплейти и теми. Дизайн за Wordpress сайт - преглед шаблон

N:1300111950 Architecture Bureau
Информация

Професионален темплейт
за изработка на сайтове
Име: Architecture Bureau
Тип: Wordpress templates
Цена за темплейт: 108.80 лв.

Файлове в пакета

.PSD; .PHP; .CSS;

Нужен софтуер за редакция

Adobe Photoshop; Notepad++; Wordpress инсталация;

Изработка на сайтове с Wordpress CMS система

Все повече хора искат фирмените или личните им сайтове да бъдат изградени така, че да могат сами да добавят или да променят съдържанието, без да им се налага да имат скъпоструващи програми, специални познания или персонал, който да се занимава с това. В такива случаи решението е сайт, изграден чрез система за управление на съдържанието. CMS Wordpress система има лесна административна част, която да не затруднява своите потребители. Вътрешната част на WordPress е приятна и лесна за използване. Wordpress има различни сфери на приложение — от лични блогове до сложни новинарски ресурси и дори интернет-магазини. Вградената система от „теми“ и „плъгини“, и доста сполучливата архитектура, позволяват конструирането на най-различни проекти. В момента WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържанието.

Wordpress е цяло произведение на изкуството в областта на блог системите. Лесен за инсталация и използване, той може освен за блогове да се използва и за големи и сериозни сайтове. Освен че е много стилен и спазва стриктно уеб стандартите, Wordpress е и преведен на български. Най-голямото предимство на Wordpress е огромното разнообразие от теми (дизайни) и плъгини (разширения), които можете да използвате съвсем безплатно.

Wordpress е една от най-добре оптимизираните системи за търсачките. Това е една от основните причини за популярността на системата. Wordpress има много приятелски и интуитивен интерфейс, благодарение на който публикуването на материали и изграждането на менюта става бързо и приятно. Едно от съществените предимства на WordPress е леката му поддръжка от хора, които нямат никакви познания за създаване на уеб сайтове. Като друго негово предимство е невероятната му блог система, както и перфектната СЕО оптимизация.